PLUS TWO ONLINE TEST | PLUS TWO ZOOLOGY ONLINE TEST | UNIT 6 APPLIED BIOLOGY FREE ONLINE TEST | FREE ONLINE TEST 12

1.Aseel fowl is found in ............

A.Andhra Pradesh
B.West Bengal
C.Gujarat
D.Madhya Pradesh

CLICK BUTTON.....


ANSWER : A.Andhra Pradesh
2.Chittagong fowl is found in ............

A.Andhra Pradesh
B.Gujarat
C.West Bengal
D.Madhya Pradesh

CLICK BUTTON.....


ANSWER : C.West Bengal
3.Karaknath fowl is found in ............

A.Andhra Pradesh
B.West Bengal
C.Gujarat
D.Madhya Pradesh

CLICK BUTTON.....


ANSWER : D.Madhya Pradesh
4.Busra fowl is found in ............

A.Andhra Pradesh
B.West Bengal
C.Gujarat
D.Madhya Pradesh

CLICK BUTTON.....


ANSWER : C.Gujarat
5.Ventricular repolarization is due to .....

A.T wave
B.P wave
C.Q wave
D.S wave

CLICK BUTTON.....


ANSWER : A.T wave
6.Lot of diagnostic information can be gained from alteration in the........

A.QS
B.QRS
C.PRT
D.P

CLICK BUTTON.....


ANSWER : B.QRS
7.................are due to depolarization of the ventricular muscle

A.R wave
B.P,R and T wave
C.Q and S wave
D.R and S wave

CLICK BUTTON.....


ANSWER : D.R and S wave
8.An example for brackish water Fish is.................

A.Tilapia
B.Koduva
C.Maththi
D.Vanjiram

CLICK BUTTON.....


ANSWER : B.Koduva
9.Which one of the following is an exotic species?

A.Sindhi
B.Haryana
C.Ongole
D.Ayreshire

CLICK BUTTON.....


ANSWER : D.Ayreshire
10.The blood pressure is measured by .....................

A.Sphygmomanometer
B.Haemocytometer
C.Manometer
D.Parameter

CLICK BUTTON.....


ANSWER : A.Sphygmomanometer

No comments: